Menukaart
Degustatiemenu
Oosterschelde paling
Komkommer | granny smith | gerookt
*Zeebaars
Miso | gepofte granen
** Hamachi
Palmhart | lardo
Supplement: kaviaar 12€/ 5g
*** Lam
Kool | hooi
Zeeduivel
Jonge zomerprei | postelein | citrus
OF
Kalf
Wortel | sinaas | beukenzwam
Kazen "Côté sud Mortsel"
Aardbei
Rijst | vanille
Assortiment kazen (+7)
Kazen en dessert (+12)
3 gangen 54€ (niet op vrijdag- en zaterdagavond)
* 4 gangen 64€
** of *** 5gangen 79€
** en *** 6 gangen 89€
Aangepaste wijnen tot het hoofdgerecht 20€ | 29€ | 38€ l 45€
Daar wij met Belgisch wild werken, kan dit eventueel worden gewijzigd.
Vanaf 5 personen willen wij u vriendelijk verzoeken
om per tafel het menu te nemen.
Lunchmenu
Het lunchmenu wordt van dinsdagmiddag tot en met vrijdagmiddag geserveerd van 12.00u tot 14.00u.
2- gangen lunch 40 €
3- gangen lunch 45 €
Aangepaste wijn 16 €
Door de verscheidenheid aan producten wordt de lunch regelmatig gewijzigd.
À la carte
Voorgerechten
Tonijn 26
Dashi | wasabi
Noorse zalm 26
Yuzu | wakamé | daikon
Oosterschelde paling 26
Komkommer | granny smith | gerookt
Huisgemaakte ravioli 25
Butternut pompoen | knolselder
Zeebaars 27
Miso | gepofte granen
Hoofdgerechten
Zeeduivel 34
Jonge zomerprei | postelein | citrus
Kabeljauw 35
Amandel | limoen
Kalfszwezerik 38
Pompoen | artisjok
Kalf 35
Wortel | sinaas | beukenzwam
Lam 36
Kool | hooi